Handelsbetingelser, levering og retur

Prisen er angivet på de enkelte produkter – i danske kroner DKK – og er inkl. moms, pant m.v. Det fulde beløb trækkes på din konto når varen afsendes.

Personer mellem 16-18 år må købe vin, alkohol m.m. op til 16,5%. Personer under 18 år må ikke købe spiritus og stærkere alkohol (vodka, gin, m.m.) over 16,5%

FRAGT/FORSENDELSE

Bestillinger fremsendes fortrinsvis med Bring. Varen leveres til nærmeste udleveringssted. F.eks. Min Købmand, Tankstationer, Netto, Føtex og andre. Du vil modtage en e-mail og/eller en SMS om, hvor pakken kan afhentes.
Ved levering af gavekurve, gaveæsker o.l. kan der blive tale om direkte levering. Dette vil i givet fald være efter aftale.
Hvis du modtager en forkert eller beskadiget varer, returnerer vi pengene – for det forkerte eller beskadiget – mod billeddokumentation, fremsendt på mail.

LEVERINGSTID
Hvis intet andet er anført, vil leveringstiden være 2-4 dage fra lager – Dog tages der forbehold for helligdage og weekender. Derefter kommer forsendelse.

RETURRET
Der er 14 dages returret på alle varer købt på Trappist.dk. Dette gælder alle varer i ubrudt emballage.

REKLAMATIONSRET
Der gives efter købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet som er opstået 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Du skal reklamere inden rimelig tid efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder anses reklamationen altid for værende rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

FORTRYDELSESFRIST
Der er 14 dages returret fra den dag du modtager varen. Varen skal være ubrugt og i original emballage, når de returneres. I returpakken skal du vedlægge en kopi af fakturaen med oplysning om reg. nr. og kontonr. som returbeløbet skal overførers til. Når varen er modtaget retur, behandles den og beløbet overføres til den oplyste konto indenfor 2-3 dage. Porto ved returneringen er for købers regning.

Hvilke data lagrer vi / lagrer vi ikke på Trappist.dk ?

Kontaktformular: Vores kontaktformularer benyttes udelukkende til, at du kan komme i kontakt med os, og dine informationer bliver videresendt til vores mail og ikke logget/lagret på hjemmesiden.

Vi lagrer ikke personfølsomt materiale på vores hjemmeside.

Du kan til enhver tid anmode om at få oplyst, hvilke oplysninger vi lagrer og få dem slettet, hvis du skulle ønske det ex. ved kundeophør.

Hvor længe vi gemmer dine data
Kunde købs arkiver bliver gemt i op til ti år.
For brugere som opretter sig på vores websted, gemmer vi også den personlige information de giver til deres brugerprofil. Alle brugere kan se, redigere, eller slette deres personlige information til enhver tid (med den undtagelse at de ikke kan ændre deres brugernavn).

Sikkerhed
Vi gør alt, hvad vi kan, for at holde dine data private og sikre. Vi lagrer kun det aftalte / nødvendige for at opretholde dig som kunde. Vi holder skarp kontrol med, hvor dine data lagres.
Dine data vil ikke blive videresolgt.

Spørgsmål og ønsker på info@trappist.dk. Du er også meget velkommen til at ringe på tlf. +45 5337 0829

TRAPPISTABONNEMENT
Abonnementet foregår som en engangsbetaling, og fornyes ikke automatisk. Ønskes en forlænget periode, skal denne købes på ny gennem shoppen.

INFORMATION OM SHOPPEN:

MK EVENT ApS – binavn Trappist.dk
Himmerlandsgade 81
9600 Aars
CVR nr. 36 03 02 91
info@trappist.dk
Jutlander Bank – Reg. nr. 9070 – Konto nr. 207 18 37 168

FORBEHOLD:
Der tages forbehold for tastefejl og udsolgte varer. Det vil normalt fremgå at den enkelte vare, hvis der er forlænget leveringstid, eller hvis varen er udsolgt i en periode.