Handelsbetingelser, levering og retur

Prisen er angivet på de enkelte produkter – i danske kroner DKK – og er inkl. moms, pant m.v. Det fulde beløb trækkes på din konto når varen afsendes.

FRAGT/FORSENDELSE
Bestillinger fremsendes fortrinsvis med DAO eller Bring. Varen leveres til nærmeste udleveringssted. F.eks. Min Købmand, Tankstationer, Netto, Føtex og andre. Du vil modtage en e-mail og/eller en SMS om, hvor pakken kan afhentes.
Ved levering af gavekurve, gaveæsker o.l. kan der blive tale om direkte levering. Dette vil i givet fald være efter aftale.
Hvis du modtager en forkert eller beskadiget varer, byttes denne selvfølgelig – efter aftale – til et nyt produkt.

LEVERINGSTID
Hvis intet andet er anført, vil leveringstiden være 2-4 dage fra lager – Dog tages der forbehold for helligdage og weekender. Derefter kommer forsendelse.

RETURRET
Der er 14 dages returret på alle varer købt på Trappist.dk. Dette gælder alle varer i ubrudt emballage.

REKLAMATIONSRET
Der gives efter købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet som er opstået 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Du skal reklamere inden rimelig tid efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder anses reklamationen altid for værende rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

FORTRYDELSESFRIST
Der er 14 dages returret fra den dag du modtager varen. Varen skal være ubrugt og i original emballage, når de returneres. I returpakken skal du vedlægge en kopi af fakturaen med oplysning om reg. nr. og kontonr. som returbeløbet skal overførers til. Når varen er modtaget retur, behandles den og beløbet overføres til den oplyste konto indenfor 2-3 dage. Porto ved returneringen er for købers regning.

Spørgsmål og ønsker på info@trappist.dk. Du er også meget velkommen til at ringe på tlf. +45 5337 0829

TRAPPISTABONNEMENT
Abonnementet foregår som en engangsbetaling, og fornyes ikke automatisk. Ønskes en forlænget periode, skal denne købes på ny gennem shoppen.

 

INFORMATION OM SHOPPEN:
MK EVENT ApS – binavn Trappist.dk
Skovvej 4
9631 Gedsted
CVR nr. 36 03 02 91
info@trappist.dk
Jutlander Bank – Reg. nr. 9217 – Konto nr. 207 18 37 168

FORBEHOLD:
Der tages forbehold for tastefejl og udsolgte varer. Det vil normalt fremgå at den enkelte vare, hvis der er forlænget leveringstid, eller hvis varen er udsolgt i en periode.